CLOUD-MINTING-WEWE-GLOBAL-LYOPAY-LFINANCE

Πρόγραμμα Cloud Minting και Wewe Global ΟΔΗΓΟΣ [2023]

Πως λειτουργεί το Πρόγραμμα Cloud Minting μέσω της Wewe Global και ΠΩΣ μπορείς να Τριπλασιάσεις τα χρήματα σου με την Δύναμη των Κρυπτονομισμάτων

Η κοινότητα της πλατφόρμας Wewe Global μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Cloud Minting χάρη στη σχέση της WEWE Global με την L-Finance.

Οι χρήστες μπορούν να κόψουν μάρκες χρησιμοποιώντας το Cloud Minting χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν, να κατέχουν και να συντηρούν εξοπλισμό.

Το πρόγραμμα Cloud Minting είναι ένα από τα προϊόντα αιχμής της WEWE Global.

Προκειμένου να μπορούν οι χρήστες να κόβουν μάρκες χωρίς να χρειάζεται να διαχειρίζονται προσωπικά το υλικό, συνδυάζει τη δύναμη του Cloud και του Minting σε μία υπηρεσία.

Μπορείτε να αποφύγετε τα βήματα αγοράς και συντήρησης μιας ακριβής και χρονοβόρας μηχανής κοπής χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία για να νοικιάσετε εξοπλισμό κοπής.

Δες περισσότερα – Πάτησε ΕΔΩ https://taplink.cc/kanaris_marketing

Ή κάλεσε με στο 6970096472

Δες την Παρουσίαση στο Παρακάτω Βίντεο

https://youtu.be/NYtj9WQcwJY

Cloud Minting της Wewe Global. Τι Είναι ?

Μια μορφή εξόρυξης κρυπτονομισμάτων είναι γνωστή ως κοπή. Ενώ η κοπή βασίζεται στο πρωτόκολλο proof-of-space, η εξόρυξη χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο απόδειξης εργασίας. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μάρκες από ολόκληρη την προμήθεια προστίθενται στην προμήθεια που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή.

Παρόμοια με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, η κοπή απαιτεί περισσότερα από ένα τυπικό φορητό υπολογιστή. Απαιτείται υλικό υψηλής απόδοσης που μπορεί να χωρέσει πολύ χώρο αποθήκευσης και να προσφέρει ισχυρή υπολογιστική ικανότητα.

Για να μην αναφέρουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να τοποθετήσετε τα πάντα, η κοπή είναι πολύ ακριβή. Επιπλέον, μπορούν να καταλάβουν πολύ χώρο επειδή πρέπει να συναρμολογήσετε τον εξοπλισμό στο σπίτι.

Επιπλέον, πρέπει να το επιθεωρείτε τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά και για να αποτρέψετε τη θέρμανση τους.

Όλες αυτές οι ταλαιπωρίες εξαλείφονται με το Πρόγραμμα Cloud Minting.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε, να συναρμολογήσετε ή να συντηρήσετε τη μηχανή κοπής, επειδή το υλικό βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή.

Για να ξεκινήσετε να κόβετε μάρκες, απλώς επιλέξτε ένα πακέτο από τον ιστότοπο και το μηχάνημά σας θα κάνει τα υπόλοιπα.

LFi και Μέγιστη Αύξηση Παραγωγής

Όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα εξόρυξης cloud mintig χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι φύλαξης LFi, το μέγιστο ποσοστό παραγωγής του μπορεί να αυξηθεί έως και x4. Πως? Στο πορτοφόλι σας LFi Custody, θα λάβετε μάρκες LFi από την παραγωγή κοπής. Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα Προγράμματα Cloud Minting μόλις έχετε αρκετά LFi.

Πόσο πολύτιμη είναι η κοπή κουπονιών LFi;


Το L-Finance είναι ένα οικοσύστημα αφιερωμένο στην προσφορά αποκεντρωμένων υπηρεσιών και το LFi είναι το νόμισμα χρησιμότητας του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το launchpad τους, τις αγροτικές υπηρεσίες απόδοσης DEX και πολλά άλλα αφού κατοχυρωθεί και μετατραπεί σε vLFi.

Η L-Finance είναι επίσης ένας αποκεντρωμένος αυτόνομος οργανισμός, ή DAO, που επιτρέπει στους χρήστες του να υποβάλλουν και να ψηφίζουν αλλαγές που μπορούν να βελτιώσουν τις μελλοντικές λειτουργίες της πλατφόρμας.

Σύντομα το LFi θα εισαχθεί σε πολλούς ιστότοπους παρακολούθησης τιμών και θα είναι προσβάσιμο για συναλλαγές σε διάφορα χρηματιστήρια.

Μεταξύ άλλων υπηρεσιών και λειτουργιών, η L-Finance θα περιλαμβάνει τη δική της αλυσίδα, πρόγραμμα κατοχύρωσης και άλλες δυνατότητες που θα είναι χρήσιμες σε εκατομμύρια θαυμαστές κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήστε μάρκες LFi αμέσως!

Ποιος Είμαι

Το όνομα μου είναι Κώστας Κανάρης και τα τελευταία 20 χρόνια βοηθάω επιχειρήσεις και επιχειρηματίες να πολλαπλασιάσουν τα έσοδα των επιχειρήσεων τους δημιουργώντας παράλληλες πηγές εισοδήματος από νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμένα και την δουλειά μου πληκτρολογώντας στην Google “Kanaris Marketing” όπως το βλέπετε με λατινικούς χαρακτήρες.

Πρίν ξεκινήσουμε την παρουσίαση να σας πω ότι είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων και όχι επενδυτικός σύμβουλος ή οικονομικός σύμβουλος .
Αυτό σημαίνει ότι, ότι σας δείξω δεν είναι προτροπή για να επενδύσετε κάπου.

Αυτά που θα σας δείξω παρακάτω είναι αυτά που κάνω εγώ ο ίδιος.

Δεν θα σας δείξω κάποια θεωρία για το πως να δημιουργήσετε ένα παράλληλο εισόδημα.
Δεν είμαι κάποιος θεωρητικός που λέει πράγματα που νομίζει οτι θα φέρουν λεφτά.
Αυτά που θα δείτε τα κάνω εδώ και χρόνια και δουλεύουν 100% στην πράξη.

Δες περισσότερα – Πάτησε ΕΔΩ https://taplink.cc/kanaris_marketing

Ή κάλεσε με στο 6970096472